Připravuje se remake střílečky XIII
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Připravuje se remake střílečky XIII

Připravuje se remake střílečky XIII

Filip Švácha

Filip Švácha

19. 4. 2019 10:35 5
Reklama

Pamatujete si na povedenou FPS XIII? Tahle komiksová akce svojí zajímavou stylizací uchvátila nejednoho hráče. Jde ale celkem o stařičkou záležitost, už je to totiž dlouhých šestnáct let, co hra vyšla na PlayStation 2, PC, Gamecube a první Xbox. Proč si ji tedy nezahrát i na moderních zařízeních?

Stejnou otázku si asi položil francouzský vydavatel Microïds, protože se tuhle značku rozhodl s týmem PlayMagic oživit. Chystají pro nás totiž remake původní hry, takže si na PlayStationu 4, Xboxu One, Nintendu Switch, PC a Macu znovu prožijeme příběh XIII, který trpí ztrátou paměti. Aby toho nebylo málo, je hlavním podezřelým z vraždy prezidenta a jediným klíček k jeho minulosti je římské číslo XIII, jenž má vytetované na rameni.

Bohužel není jisté, jestli se hlavní role opět zhostí David Duchovny. Remake by měl na trh dorazit už 13. listopadu letošního roku a autoři uvolnili stylový teaser, který nám toho ale příliš neprozradil. Každopádně se moc těšíme. A co vy? Bavila vás tahle stylová střílečka, nebo jste ji vůbec nehráli? Dejte nám vědět v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama