Spekulace o nových modelech NS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spekulace o nových modelech NS

Spekulace o nových modelech NS

Radek Raudenský

Radek Raudenský

18. 4. 2019 11:24 4
Reklama

Již před měsícem se objevily spekulace o tom, že Nintendo chystá vydat další dva modely své úspěšné konzole Nintendo Switch. První by měl být mini verzí klasického Switche, zatímco druhý model by měl mít o něco výkonnější komponenty než jeho přechůdce.

Nové poznatky nyní přinesl japonský deník Nikkei, který tvrdí, že se mini verze skutečně dočkáme, a to již letos na podzim. Při vývoji se prý myslelo na to, aby se konzole mohla použít jako handheld na cesty, přičemž by jí stále mělo být možné zapojit například do TV. Samozřejmostí by měla být i nižší cena, která z „Lite“ verze Nintendo Switch udělá ještě dostupnější zařízení.

Nikkei také upřesnilo, že na výkonnějším modelu se skutečně pracuje, dočkáme se ho ale později, než zmenšené verze Nintendo Switch. Nintendo Switch "Pro", jak se o něm Nikkei zmiňuje, by mělo nahradit stávající konzoli. Vývoj trvá déle také z toho důvodu, že Nintendo prý zkouší mnoho způsobů, jak novou verzi vylepšit, ať se jedná o lepší renderování či vylepšený operační systém. I když se prozatím jedná o spekulace, o těchto verzích již dříve informoval například Wall Street Journal či Telegraph. Odhalení se možná dočkáme na E3, která začíná za necelé dva měsíce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama