Letos vyjde karetní hra God of War
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Letos vyjde karetní hra God of War

Letos vyjde karetní hra God of War

Radek Raudenský

Radek Raudenský

18. 4. 2019 14:46 1
Reklama

God of War již drží několik ocenění za nejlepší hru roku a není tak překvapením, že se hráči dožadují pokračování a to i přes to, že Cory Barlog řekl, že se žádné DLC neplánuje. Po nápisu Ragnarok is coming na lodi v novém God of War tématu na PlayStation 4 si fanoušci série mysleli, že se skutečně dočkají jistého vikingského rozšíření či náznaku na další díl. A God of War se opravdu přenese mezi krvelačné vikingy, ale v trochu jiném stylu. God of War se totiž dočká karetního provedení.

V nové karetní hře se hráči ujmou norských hrdinů, jejichž úkolem bude pomocí různých kombinací a schopností zastavit Ragnarok, konec světa dle norské mytologie. Každá hra znamená další pokus o nalezení klíče k Midgardu a hráči k tomu mohou využít hrdiny jako Kratose, Mimir, Atreuse, Broka, Sindri či Freyu.

Hra je určena pro jednoho až čtyři hráče, kteří se utkají s bossy, které známe již ze samotného God of War. Úkoly jsou provedené zajímavým způsobem. Je možné si vybrat, které splnit chceme, nebo ne. Pokud ale nesplníme zásadní úkol, cesta k zastavení Ragnaroku se může zásadně ztížit. God of War: The Card Game vyjde během třetího kvartálu letošního roku, cena se pohybuje okolo 30 dolarů.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama