Film podle Minecraftu vyjde až v roce 2022
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Film podle Minecraftu vyjde až v roce 2022

Film podle Minecraftu vyjde až v roce 2022

David Plecháček

David Plecháček

18. 4. 2019 12:15
Reklama

Zatímco některé filmové/seriálové projekty vznikají rychle a tak trochu ráz naráz (tak jako Zaklínač), jiné mají k vydání mnohem trnitější cestu. Mohli bychom dlouhou dobu vyjmenovávat snímky, o nich se prozatím jen neustále hovoří, ale přitom se jen mění jejich klíčoví představitelé, od režisérů, až po herce samotné.

Uncharted, Gears of War, Halo, Metal Gear Solid, ale třeba i Firewatch, to je jen kratičký výčet těch nejznámějších případů. Směle bychom k němu mohli připojit i Minecraft, hit, jehož doba zdánlivě pominula, ale přesto i v těchto dnech oslovuje miliony hráčů a má stále ještě více fanoušků, kteří se na filmové zpracování těší.

Ačkoliv značka patři studiu Mojang (které patři Microsoftu), film by měl vznikat ve společnosti Warner Bros. Pictures. Po včerejšku už víme, kdy nový snímek vyjde, ale od premiéry nás dělí přibližně stejně dlouhá doba jako od jeho oznámení. Minecraft film vyjde 4. března 2022. Tedy přibližně v tomto období za tři roky.

Snímek režíruje Peter Sollett, který již dříve nahradil Roba McElgenneyho. Ten svou smlouvu podepsal v roce 2015. Ještě před tím se hojně hovořilo o Shawnu Levym. Tak jako tak, na snímku se už zřejmě příliš nezmění. Warneři kromě data premiéry uveřejnili již dříve známou zápletku, která sleduje osudy mladé dívky a její skupiny přátel, která se musí postavit Ender Dragonovi alias drakovi z Endu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama