Autoři Hatred se zapojí do vývoje hry Daymare
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři Hatred se zapojí do vývoje hry Daymare

Autoři Hatred se zapojí do vývoje hry Daymare

David Plecháček

David Plecháček

18. 4. 2019 10:15 1
Reklama

O Daymare: 1998 bychom se zřejmě obvykle bavili jako o zajímavém, leč spíše menším hororu, který osloví spíše menší publikum a do povědomí mainstreamu by se dostal jen velice obtížně. Na druhou stranu, autoři z Invader Studios se snaží tento stav změnit – a tak do vývoje zapojili i větší týmy. Například Destructive Creations.

Přítomnost polských vývojářů, ať už bude výsledný vliv jakýkoliv, hororu automaticky zajišťuje větší pozornost. Jedná se totiž o tým, který nedávno vydal poměrně povedenou strategii Ancestors Legacy, ale především kontroverzní Hatred, okolo něhož bylo v době vydání dost rušno. Destructive Creations sice vystupují především jako vydavatelé, ale kolegům s Daymare taktéž pomohou s některými aspekty vývoje.

Tisková zpráva vývojářů konkrétně zmiňuje obecnou podporu, ale především s animacemi a cutscénami. Daymare: 1998 by mělo vyjít už letos v létě na počítačích, tudíž studiím příliš času nezbývá. Invader ale mají většinu kompletní, už teď slibují přibližně 20 nepřátelských postav, které půjde zabít jen velice obtížně. Novinka by tak měla sázet spíše na kradmější postup, ale především na strategii potřebnou k jejich překonání. Atmosféru vám přiblíží níže přiložený trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama