Závěrečná scéna TLoU2 je hotová
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Závěrečná scéna TLoU2 je hotová

Závěrečná scéna TLoU2 je hotová

Filip Švácha

Filip Švácha

17. 4. 2019 12:55 4
Reklama

Zákazníci vlastnící konzoli PlayStation 4 si už dlouho brousí zuby na dlouho očekávané pokračování The Last of Us Part II. Kdy už se konečně dozvíme nějaké datum vydání? Jak to vůbec se hrou vypadá, obzvlášť ve světle nejnovějších zpráv o novém PlayStationu? Je sice asi celkem nepravděpodobné, že si titul nezahrajeme ještě na stávajícím PlayStationu 4, ale kdo ví. Podle všeho by hra měla vyjít ještě letos, ale jistí si tím být nemůžeme.

Ať je to s jejím vydáním jakkoliv, zdá se, že vše jde jako po másle. Podle Twitteru Neila Duckmana totiž v Naghty Dog právě dotočili závěrečnou scénu hry. To je určitě dobrá zpráva, avšak nemusí nutně znamenat konec produkce motion capture, protože autoři třeba ještě s technologií stále pracují. Jinými slovy vydání může být ještě vcelku daleko.

Každopádně už aby to konečně bylo. O hře víme už od roku 2016, kdy nám ji Sony ukázalo na akci PlayStation Experience, což už je nějaký ten pátek, takže bychom si The Last of Us Part II rádi zahráli. Naughty Dog ale přinášejí jen ty nejkvalitnější zážitky, tudíž je zcela pochopitelné, že si dávají na čas.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama