Xbox Game Pass Ultimate opravdu bude
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xbox Game Pass Ultimate opravdu bude

Xbox Game Pass Ultimate opravdu bude

Filip Švácha

Filip Švácha

17. 4. 2019 10:49 4
Reklama

Není to tak dávno, co jsme na našem webu psali o tom, že Microsoft pravděpodobně plánuje spojit služby Xbox Live Gold a Xbox Game Pass do jedné. Ta by se pak měla jmenovat Xbox Game Pass Ultimate a její využíváním bychom ušetřili nějakou tu korunu. Díky poslednímu Inside Xbox ale víme, že k zavedení této služby skutečně dojde.

Na jedné straně tu tedy budeme mít Xbox Game Pass, který hráčům umožňuje přístup k poměrně rozsáhlé knihovně titulů. Katalog nabízí jak velké AAA hry, jako je Prey, nebo Monster Hunter: World, který do Game Passu dorazí ještě tento měsíc, tak i menší indie tituly, například The Swapper, či Oxenfree. To ještě ale není vše, protože seznam doplňují exkluzivity Microsoftu, a to rovnou v den vydání. Uživatelé si tak mohou zahrát třeba Sea of Thieves  a Crackdown 3.

Na straně druhé si pak díky Xbox Live Gold užijete online klání s kamarády a do toho ještě každý měsíc dostanete zdarma čtyři hry. Dvě z nich jsou zpravidla pro Xbox One, ty zbývající dvě jsou pak v rámci zpětné kompatibility buď ze staršího Xboxu 360, nebo dokonce i z toho původního.  Xbox Game Pass Ultimate bude k dispozici ještě ke konci letošního roku za vcelku příjemnou měsíční cenu 14,99 dolarů, tedy v přepočtu přibližně 360 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama