Co nás nejspíše čeká v nové sezóně R6S
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Co nás nejspíše čeká v nové sezóně R6S

Co nás nejspíše čeká v nové sezóně R6S

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 4. 2019 13:47
Reklama

Nová sezóna R6 Siege už klepe na dveře, a společně s novým cinematic filmem se objevilo spoustu informací, čeho bychom se mohli dočkat v nové sezóně. Pojďme si tedy shrnout, jaké informace zatím máme.

Díky Year 4 roadmap již víme, že se v druhé sezóně dočkáme dánského útočníka a amerického obránce. Z již zmíněného filmu se ale ještě dozvídáme o tajemné postavě Six, jiným jménem Harry. Ten byl představen jako jakýsi velitel celého týmu, nejvíce ale hráče zaujala jeho kancelář s nástěnkou.

Po vydání obrázku s vysokým rozlišením jsme tak nalezli například informace o novém příslušenství nazvaném jako proximity alarm. Fungovat by mohl jako nezničitelný zvukový alarm, který by nejspíše útočníka upozornil na zaběhlého nepřítele. Dle několika zdrojů by se měl alarm objevit v druhé sezóně.

Ubisoft nám již odhalil své plány s předěláním Liona a Glaze. Lion je v tuto chvíli prakticky vždy vyjmut z operator poolu na všech turnajích. Lionova schopnost by nově neměla zobrazovat celého operátora, ale pouze oblast, kde se přibližně nachází. Glazův zaměřovač by měl fungovat pouze pokud nehybně stojíte.  Změny se dočkají i štíty, které v sobě budou mít malé kousky neprůstřelného skla, přes které bude vidět na druhou stranu.

Podle Kormora, který již v minulosti odhalil schopnosti Gridlocka a Mozzie, bude mít dánský útočník schopnost tichého pohybu jako Caveira a navíc jej nebude možné vidět na kamerách. Americký útočník by měl být imunní vůči flash a smoke granátům.

V Season 2 se nedočkáme žádných nových map, zato se chystá velký rework Kafe Dostoyevsky. Zároveň se dříve časově exkluzivní Pick & Ban přesune natrvalo do kompetitivního modu. Hráčům by k pochopení nových pravidel měl pomoct Ranked Hub.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama