Chystá se další Lego Star Wars hra
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se další Lego Star Wars hra

Chystá se další Lego Star Wars hra

Marek Selinger

Marek Selinger

16. 4. 2019 13:10 1
Reklama

Lego Harry Potter. Lego Indiana Jones. Lego Batman. Lego Marvel Super Heroes. The Lego Movie Videogame. Lego Jurassic World. Lego The Incredibles… a taky spousta dalších. Studio TT games vydalo v uplynulé dekádě nespočet her, ve kterých došlo k propojení stavebnice Lego s nějakou známou značkou. Málokoho tak překvapí, že britští vývojáři dostali „mandát“ k dalšímu kostičkovému titulu.

Tím se podle všeho stane aktuální trilogie Hvězdných válek, jež by měla na naše konzole a PC dorazit v době vydání finální epizody, tedy někdy v prosinci tohoto roku. Dle dostupných informací se bude jednat o „ultimátní“ Lego Star Wars zážitek, který krom nadcházejícího dílu The Rise of Skywalker nabídne i dva předchozí, tedy The Force Awakens a The Last Jedi. Prvně jmenovaná část už jako Lego videohra vyšla v červnu 2016, což autorům výrobu celé trilogie značně ulehčí, na vývoj jim tak zbyde epizoda z roku 2017, plus ta, která do kin teprve vtrhne. Jak uvádí britský Eurogamer, celý projekt by měl působit velice ambiciózně, navíc se již blíží svému dokončení, což by odpovídalo skutečnosti, že celá videoherní sága vyjde na konci roku.

Ostatně fanoušci Star Wars zažívají v posledních dnech žně. Krom představení Star Wars Jedi: Fallen Order od Respawn Entertainment jsme se dočkali i prvního teaseru na již zmíněnou devátou epizodu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama