Únik ukazuje Xbox bez mechaniky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Únik ukazuje Xbox bez mechaniky

Únik ukazuje Xbox bez mechaniky

Filip Švácha

Filip Švácha

15. 4. 2019 15:14 4
Reklama

Není žádnou záhadou, že Microsoft už delší dobu chystá Xbox bez mechaniky, který by měl podporovat pouze digitální obsah. Jak už víme, zřejmě ponese název Xbox One S All-Digital Edition. Z nejnovějšího úniku jsme se dozvěděli, že bude vypadat jako obyčejných Xbox One S. To asi ale pro většinu lidí nebude nějaké velké překvapení. Víme to díky serveru WinFuture, kterému se nějaký způsobem podařilo získat obrázky zobrazující zmiňovanou konzoli.

Sice nebude mít mechaniku, ale podle všeho má uvnitř 1TB harddisk a údajně bude, alespoň v Evropě, obsahovat tři tituly, konkrétně Forzu Horizon 3, Sea of Thieves a Minecraft. Zprávy hovoří o datu vydání okolo 7. května, k oznámení by pak mělo dojít už zítra. Pro spoustu lidí bude asi zklamáním cena, která má být nastavena mezi 230 a 260 dolary, i když nelze říci, jak se bude měnit v závislosti na regionu. I tak je ale skoro šest tisíc korun za prázdnou krabičku podle našeho názoru docela dost peněz.

Pochopitelně ale nesmíme nezmínit, že zatím žádná z těchto informací není ze strany Microsoftu potvrzena. Jsem ale zvědaví, jak moc velký zájem o podobnou konzoli vůbec bude. Asi jde pouze o experiment Microsoftu, který firmě ukáže, jak má postupovat do budoucna. Podle všeho totiž v příští generaci plánují rovnou dvě konzole, jednu klasickou a druhou zaměřenou na streamování. Uvidíme tedy, jestli jim to nějak pomůže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama