Santa Monica děkuje svým fanouškům
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Santa Monica děkuje svým fanouškům

Santa Monica děkuje svým fanouškům

Filip Švácha

Filip Švácha

15. 4. 2019 09:39 5
Reklama

God of War se dá s přehledem považovat za jednu z nejkvalitnějších her poslední generace, takže se není vůbec čemu divit, že jsou na ni autoři ze studia Santa Monica pyšní. Jsou ale hrdí i na nás hráče, protože bez lidí, kteří hry hrají, by přeci jen jejich vývoj docela postrádal smysl. A právě pro ně si tvůrci připravili děkovné video.

V něm vývojáři God of War velmi oceňují zápal svých příznivců. Fanoušci si pohráli s celou řadou nápadů, jak jim dát najevo svoji náklonnost, od tetování, přes graffiti až po stavebnici z lega. Příběh Kratose a Atreuse se také stal inspirací pro spoustu nezkušených rodičů. Po celém světě si hru užívalo miliony lidí a zaměstnanci studia Santa Monica o tom moc dobře ví.

To ale ještě není vše, protože v PlayStation Storu je zdarma ke stažení, pro toto příležitost speciálně vytvořený, Your Journey Awaits Dynamic Theme, který vám tematicky změní pozadí a ikony na vašem PlayStationu. Samozřejmě jsme potěšeni, ale určitě se také ptáme, co nás asi tak od tohoto studia čeká dál? Není to tak dávno, co nabírali nové zaměstnance a kolují zprávy o tom, že pracují na dvou neoznámených projektech. Nechme se tedy překvapit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama