Remaster Mortal Kombat už nevzniká
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remaster Mortal Kombat už nevzniká

Remaster Mortal Kombat už nevzniká

David Plecháček

David Plecháček

15. 4. 2019 09:18 1
Reklama

Zatímco se spíše pravidelně zaobíráme novým přírůstkem do série Mortal Kombat, možná bychom se měli zamyslet nad tím, zda se na všichni na nový díl těší. Série se neustále vyvíjí a s každou další iterací se posouvá především hranice brutality. Na druhou stranu, Mortal Kombat si servítky nebere už od začátku. To by vám připomněl remaster prvního dílu, na němž se v minulosti pracovalo.

Celý příběh je poměrně dobře zmapován. Za myšlenkou oživit první díly slavné značky stála komunita. Ve své době, zhruba na konci roku 2017, dostali dokonce fanoušci svolení od samotného Eda Boona, nicméně po týdnu svou zelenou vzala společnost Warner Bros. zpět a pustila se do vývoje po vlastní ose. Na remasteru mělo údajně pracovat studio Blind Squirrel, ale jak se ukazuje, ani tento příběh nemá šťastný konec.

Původní trilogie nazvaná Mortal Kombat Kollection tak zřejmě nevyjde, a to ani přesto, že se v její souvislosti objevilo několik informací a také například screenshot. Největším zdrojem informací je Danny Huynh právě ze studia Blind Squirrel, jeden z členů, který vytvářel koncepty a UI. Huynh nicméně načrtl i základní podobu celé kolekce, když potvrdil, že v jejím rámci měl být kladen důraz na online a měl se v ní objevit nový režim Krypt, který by představil zbrusu nový způsob, jak původní hry hrát. Detaily ale neznáme.

Ačkoliv již MK Kollection Online není ve vývoji, není zřejmé, zda Warneři původní myšlenku opustili nebo zda se vydají jen jiným směrem. Možná taktéž jen veškerou svou pozornost soustředí na nadcházející díl, Mortal Kombat 11. Hrej.cz se tento týden vydá do Londýna právě za účelem vyzkoušet si, zač je toho slovutná bojovka, a tak se můžete těšit na nejrůznější výstupy. Nezapomeňte proto sledovat naše sociální sítě, kde též naleznete střípky ze samotné cesty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama