Jak vypadá nová RTS Conan Unconquered
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak vypadá nová RTS Conan Unconquered

Jak vypadá nová RTS Conan Unconquered

David Plecháček

David Plecháček

15. 4. 2019 10:10
Reklama

Zatímco Švédsko, Dánsko i Finsko mají své věhlasné a světoznámé vývojáře, Norsko jako poslední ze skandinávských zemí je na tom v tomto ohledu nejhůře. Musí se spoléhat jen na Funcom, na společnost, která v posledních letech vydává spíše méně atraktivní tituly, a poté hry s licencí Conana. Poměrně známé Age of Conan nahradilo v roce 2017 Conan Exiles, a protože už je hra z předběžného přístupu venku, začínáme se těšit na to, jak Funcom naloží s licencí tentokrát.

Již nějaký čas víme, že ve spolupráci se studiem Petroglyph vzniká real-time strategie, Conan Unconquered. Nové video, které vychází měsíc a půl před samotným vydáním, se soustředí na to, jaká hra je a jak se vlastně hraje. Unconquered je de facto real-time tower defense, tudíž spoléhá na větší a větší hordy nepřátel, které se budou chtít probojovat do vašeho hradu. V době klidu se poté budete muset soustředit na to, jak svou pevnost lépe zabezpečit a snažit se nenechat nikde žádné hluché místo, kterého by nepřítel využil.

Více méně lze říct, že nový Conan mixuje něco, co známe z povedené strategie They Are Billions nebo z letitého prvního Strongholdu. Samozřejmostí je hra jednoho hráče, Funcom ale spolu s veterány z vývoje série Commnad & Conquer ve studiu Petroglyph připravil i režim pro dva, kteří hrají online a společně budují jedno pevnost. A to může ve skutečnosti slušná zábava.

Více informací včetně důležitých prvků hratelnosti (jakým jsou například oheň, nemoci z rozpadajících se mrtvol nebo obří avataři, které můžete vyvolat) se dozvíte z pětiminutového videa, které naleznete pod touto novinkou. Nezbývá než jen dodat, že hra vychází na počítačích 30. května. Jak se vám líbí?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama