AC Competizione brzy opustí early access
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka AC Competizione brzy opustí early access

AC Competizione brzy opustí early access

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

13. 4. 2019 16:10 1
Reklama

Když vývojáři z Kunos Simulazioni v roce 2013 vydali prostřednictvím Steam Early Accessu první verzi závodního simulátoru Assetto Corsa, trvalo jim déle než rok dovést hru za pomoci komunity do její finální podoby. Hra se i přes své zaměření na relativně úzkou skupinu hardcore závodníků stala úspěšnou, a když došlo na pokračování, nebyl důvod osvědčený recept měnit.

Assetto Corsa Competizione se do předběžného přístupu dostala minulý rok v září. Autoři už zřejmě v optimalizování svých her nabrali jisté zkušenosti, protože chystané pokračování by mělo vyjít v plné verzi už 29. května. Hra bude prozatím pouze na PC, jestli se dočkáme portu na konzole není vůbec jisté. Jen pro připomenutí – původnímu dílu trvalo dostat se na PlayStation 4 a Xbox One skoro dva roky.

Pokud se rozhodnete do závodění s novým dílem naskočit, můžete se těšit na propracovaný systém, který bude hodnotit vaše výsledky a podle nich k vám řadit podobně výkonné hráče. Součástí hry budou i žebříčky, kde změříte své síly na jednotlivých tratích s ostatními závodníky ve stejných vozech a za stejného počasí.

Hra bude primárně zaměřena na multiplayer, přesto nabídne i režim kariéry. V něm dostanete možnost vytvořit si vlastní tým a zúčastnit se Blancpain GT Series. Samozřejmostí je i možnost jízdy samostatných tratí v předem nastavitelných podmínkách. Nad rámec samotného pocitu z řízení se autoři chlubí i povedenou audiovizuální stránkou. Posuďte sami z traileru či screenshotů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama