V Sumo Digital pracují na neoznámené hře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Sumo Digital pracují na neoznámené hře

V Sumo Digital pracují na neoznámené hře

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

12. 4. 2019 14:00
Reklama

S francouzským studiem Dontnod se vydavatelství Focus Home Interactive domluvilo na spolupráci i v následujících letech. Svou náruč se ale nebojí otevřít ani dalším šikovným autorům. Mezi své partnery totiž přivítal také Sumo Digital, studio stojící za tituly Crackdown 3 nebo Snake Pass, aktuálně pracující na Team Sonic Racing.

Pro Focus Home Interactive navíc tvoří zcela novou hru. Projekt má na starost tým v Newcastlu. Ten v minulosti pracoval na EVE: Valkyrie. Zatím neoznámený titul by měl dodat „multiplayerový zážitek bez kompromisů,” slibuje agresivní a temnou náladu. Těžko si pod tím představit cokoliv konkrétního, ale mohlo by jít o zajímavou záležitost.

„Partnerství se světově proslulým studiem Sumo Digital nás velmi těší. Projekt talentovaného týmu v Newcastlu nás okamžitě zlákal, především nádherné umělecké provedení temného světa a hratelnost bez kompromisů, která vždy zabaví,” prohlásil John Bert, provozní ředitel Focus Home Interactive.

Radost je patrná i na druhé straně. „Jsme nadšeni, že můžeme pracovat s Focus Home Interactive. Od prvního setkání bylo jasné, že jde o dynamického vydavatele s vášní pro hry. Sdílejí s námi touhu vytvářet kvalitní a originální tituly. Přijali svět, který nyní tvoříme, těšíme se na produktivní spolupráci,” řekl Gary Dunn ze Sumo Digital.

Nezbývá než doufat, že se novinkou brzy pochlubí veřejně. Krom Sumo Digital stojí za zmínku také pokračující partnerství s Games Workshop. V budoucnu by se mělo objevit několik nových titulů napříč značkami. Spolupráce pokračuje také s Deck13, Asobo a Saber Interactive. O zajímavé hry tedy zřejmě nebude nouze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama