Sekira se prodalo přes dva miliony kusů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sekira se prodalo přes dva miliony kusů

Sekira se prodalo přes dva miliony kusů

Filip Švácha

Filip Švácha

12. 4. 2019 10:19
Reklama

O tom, že se Sekiro: Shadows Die Twice povedlo, už nemůže být žádných pochyb. Poslední titul od oblíbenců z FromSoftware vám ani tentokrát nedá nic zadarmo, a tak se budete muset pořádně snažit, abyste pokořili všechny nástrahy, které si pro nás autoři připravili. Jak se zdá, hráčům se podobná hratelnost velmi zamlouvá.

Sekiro totiž za deset dní od vydání dokázalo prodat více než dva miliony kopií. To už je slušné číslo, vzhledem k tomu, že to rozhodně není hra pro každého. „Sekiro si na všech platformách, včetně PC, vede velmi dobře a jsme nadšeni neustávající podporou od hráčů i kritiků,“ říká k tomu viceprezidentka marketingu v Activisionu Michelle Fonseca.

Když se Sekiru tolik daří, je možné, že se někdy dočkáme druhého dílu. Na čem vlastně teď ve FromSoftware pracují? Podle všeho by mělo jít o dva projekty, přičemž na jednom se údajně podílí George R. R. Martin. Máme se na co těšit, protože se jedná o dvojici velkých her, přesně takových, na jaké jsme od tohoto studia zvyklí, nikoliv o žádné remastery.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama