Ed Boon hovoří o násilí v sérii Mortal Kombat
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ed Boon hovoří o násilí v sérii Mortal Kombat

Ed Boon hovoří o násilí v sérii Mortal Kombat

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

12. 4. 2019 07:00 1
Reklama

Téměř tři dekády dělá série Mortal Kombat radost všem milovníkům bojovek. První díl vyšel už v roce 1992. Hra byla pověstná svou brutalitou, v několika zemích jí dokonce zakázali. Jeden z autorů oblíbené značky si však myslí, že za úspěchem nestojí pouze samotné násilí.

Ed Boon v rozhovoru pro Game Informer uznal, že násilí bylo v minulosti hlavním tahákem hry. V posledních letech se však posunuli o kus dál. Fanoušci sérii nezbožňují pouze kvůli potokům krve a brutálním scénám, oceňují také základní mechanismy a celkově hru vnímají především jako skvělou bojovku.

V rozhovoru se také zmínil, že by se s týmem v NetherRealm Studios rád pustil do zcela jiného žánru v práci na nové značce. Nic konkrétního neřekl. Nedávno se však nechal slyšet, že by ho lákalo vytvořit bojovku s hrdiny Marvelu. Postavy z DC Comics má již zpracované v Injustice, zřejmě dostal chuť na nové superhrdiny. Podle Boona by bylo skvělé, kdyby se světy propojily v jedné hře. „Chtěli bychom udělat Marvel bojovku, nebo Marvel vs. DC, myslím si, že by byla skvělá,” prohlásil v rozhovoru pro Game Informer, načež se zarazil a dodal, že by o tom pravděpodobně neměl mluvit.

Uvidíme, co dalšího studio NetherRealm vyprodukuje. Nyní se plně soustředí na blížící se datum vydání Mortal Kombat 11. Hra vychází 23. dubna na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama