Připomeňte si rychlou polskou akci Witchfire
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Připomeňte si rychlou polskou akci Witchfire

Připomeňte si rychlou polskou akci Witchfire

David Plecháček

David Plecháček

11. 4. 2019 09:15 1
Reklama

Máte-li rádi herní detektivky, možná jste kromě Sherlocků a LA Noire hráli i Vanishing of Ethan Carter od studia The Astronauts. Čas kvapí, takže vás zřejmě překvapí, že události spjaté s Ethanem jsme si prožili už před pěti lety. Studio nezaniklo, ale jen poměrně dlouho vyvíjí svůj další titul, Witchfire.

Witchfire je hrou, na kterou se často zapomíná. Ostatně ještě aby ne, k jejímu představení došlo už na předloňské show The Game Awards a od té doby se vývojáři o slovo prakticky nepřihlásili, a když, tak jen s ujištěním, že vývoj běží na plný plyn. Označení „na plný plyn“ není navíc ani trochu zavádějící, uvážíme-li, že tým čítá pouhých osm členů a i tak je schopný vytvořit hru, na níž to není téměř poznat.

To můžete posoudit právě teď i vy. Vývojáři totiž vydali kratičké video, které nejenže existenci Witchfiru připomíná, ale navíc nabízí pohled na samotnou hru a to, jak se bude hrát. Na Ethana Cartera zapomeňte, spíše v paměti zalovte a vytáhněte si vzpomínky na hru Painkiller (a možná i Bulletstorm) a studio People Can Fly, z nějž odpadlíci pochází. Právě odtud Witchfire čerpá naprosto zjevně svou inspiraci.

Witchfire by měl vyjít někdy v průběhu příštího roku. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama