EA Access obohacuje NHL 19
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA Access obohacuje NHL 19

EA Access obohacuje NHL 19

Marek Selinger

Marek Selinger

11. 4. 2019 09:28
Reklama

Po dlouhém, 82 zápasů trvajícím čekání, nám dnes v noci konečně začala bitva o pohár Lorda Stanleyho. V prvních zápasech dokázali moji Žraloci přehrát Rytíře z Vegas, Islanders přetlačili Tučňáky v prodloužení, Dallas vyloupil Nashville a St. Louis zase Winnipeg. Největší senzace se však uskutečnila na Floridě, kde po šokujícím průběhu zvítězil Columbus nad vítězem základní části, Tampou Bay.

My však nejsme sportovní web, nýbrž ten videoherní, proto nebudeme rozebírat příčiny toho či onoho výsledku, ale podíváme se, jakou souvislost má začátek play-off s naší oblíbenou činností, sezením u konzole. Electronic Arts se totiž rozhodlo zařadit nejnovější ročník hokejové série NHL s číslovkou 19 do svého programu EA Access. Pokud jste tedy jeho předplatiteli na Xboxu One, již nyní si můžete hru stáhnout.

Sérii NHL se již dlouhé roky vyčítá, že se nijak extra neposouvá, nicméně dle recenze stojí aktuální ročník minimálně za vyzkoušení. Navíc podle posledních zpráv se zdá, že stejné nabídky jako majitelé Xboxu by si mohli užít i ti, kteří vlastní konkurenční konzoli od Sony. Tam by měla služba zamířit v nejbližší budoucnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama