Zúčastněte se CZC.cz iSport FIFA 19 Cupu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zúčastněte se CZC.cz iSport FIFA 19 Cupu

Zúčastněte se CZC.cz iSport FIFA 19 Cupu

David Plecháček

David Plecháček

9. 4. 2019 14:06
Reklama

Nemusíte být zrovna jako Messi, Ronaldo nebo Neymar, abyste si fotbalem vydělávali na živobytí. Můžete být i nadanými hráči videoher, kteří v sérii FIFA strávili celé mládí a taktiku jednotlivých týmů, svou i protihráčů, máte v malíku. V tomto ohledu vám jde přímo na ruku nová česká esportová liga pořádaná společností CZC.cz a sportovním portálem iSport.

O co se hraje? Pokud byste ovládli velké finále CZC.cz iSport ligy, odnesli byste si domů peněžní částku ve výši 100 000 korun. Zajímavé odměny ale čekají i na ostatní, kteří se probojují do hlavní soutěže. Do ní se musíte nejprve kvalifikovat v jedné ze čtyř kvalifikací. První proběhla tuto neděli, další tři jsou teprve před námi. Ta nejbližší je na programu už zítra, tedy ve středu 10. dubna od 18 hodin. Zbývající dvě proběhnou tuto neděli od 16:00, poslední proběhne ve středu 17. dubna, opět od 18 hodin. Přihlášky můžete podat na webu iSport.cz, případně na portálu Grunex.com.

Každá online kvalifikace se odehraje na PlayStationu 4, přičemž je limitována pro 256 hráčů. Pokud se vám ale nepodaří postoupit do finálové série, můžete využít i dalších zbývajících termínů. Hraje se systémem jednoduchého pavouka vždy na dva vítězné zápasy. Pokud dokráčíte mezi 32 nejlepších ze všech kvalifikací, postoupíte do online finále, které se koná 21. dubna. Pokud ne, každý zúčastněný si odnese alespoň symbolickou cenu v podobě stokorunového poukazu na CZC.cz při nákupu nad tisíc korun.

Z online finále postoupí opět nejlepších osm tentokrát do offline finále, které bude hostit multikino Premiere Cinemas v pražské Hostivaři. První závěrečná offline část vyvrcholí už 28. dubna, a sledovat ji též můžete na facebooku deníku Sport a Twitch kanále CZCtv. Vítěz si odnese 20 tisíc korun, za druhé místo náleží poloviční odměna, ale peněžní částku si odnesou všichni aktéři. Tento koloběh se bude opakovat celkově třikrát, takže pokud se vám z jakéhokoliv důvodu stane, že neuspějete, budete mít ještě dvě další šance.

Šestnáctka celkově nejlepších ze všech tří kol si zahraje již zmíněné velké finále, v němž půjde o 100 tisíc korun. Celý prizepool je 146 tisíc, přičemž svůj díl si odnese opět každý ze zúčastněných.

JAK SE DO KVALIFIKACE PŘIHLÁSIT?

Otevřete si stránku s online kvalifikací a založte si profil (pokud nemáte).

K registraci je potřeba si založit Grunex účet na webu Grunex.com (je to zdarma a zabere to pár sekund), přidat jméno ze hry (vyplnit i PSN ID, tedy váš nickname v online síti PlayStationu) do svého Grunex profilu. A pak stačí kliknout zelené tlačítko "Hrát turnaj".

Jste přihlášeni do turnaje. 24 hodin před startem turnaje se otevře tzv. "Check-in", neboli potvrzení účasti. I když jste registrovaní, vždy je nutné svou účast v turnaji potvrdit. Teprve potvrzením účasti získáte nalosování do turnaje.

U každého turnaje je stanoven čas začátku. Admini turnaje během cca 15ti minut rozlosují turnaj a na turnajové kartě "Play-Off" uvidíte svého soupeře.

Stačí jen kliknout na soupeře, v jeho profilu zjistíte jeho PSN ID a online v síti PlayStation jej vyzvěte k zápasu.

Po konci zápasu zadejte prosím výsledek a systém vám vygeneruje další postup v turnaji.

PRAVIDLA CZC.cz iSport FIFA 19 CUP

Pro účast v turnaji je nutné vlastnit PS Plus předplacenou online službu a hru FIFA 19 na konzoli PS4. Turnaj je otevřen pro hráče z České a Slovenské republiky. Hraje se s oficiálními týmy, které jsou ve FIFA 19 (tzn. nehraje se FUT režim). Poločas ve hře je nastaven na 6 minut. Úroveň obtížnosti: světová třída. Ovládání: libovolné. Rychlost hry: normální. Kompletní pravidla si můžete přečíst zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama