13 minut z fanoušky vytvářeného HL3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 13 minut z fanoušky vytvářeného HL3

13 minut z fanoušky vytvářeného HL3

David Plecháček

David Plecháček

9. 4. 2019 10:27 2
Reklama

Čím víc hráči stárnou, tím víc zapomínají. Těžko říct, kolik let ještě musí uplynout, aby si dnešní matadoři na sérii Half-Life ani nevzpomněli, natož pak aby chtěli její finální zakončení. S neblahými vyhlídkami se ale rozhodli zatočit fanoušci, kteří přípravují svůj vlastní závěr – Boreal Alyph.

Můžeme jej nazývat Half-Life 3 nebo také třetí epizodou druhého dílu, která skončila cliffhangerem, na jehož rozuzlení čekají hráči dost dlouhou dobu, buď jak buď, Boreal Alyph by mělo vaše choutky naplno uspokojit. Že to hráči myslí s dokončením letité série vážně, dokládá i nové třináctiminutové video, které opravdu vypadá, jako kdyby se Valve odhodlalo k akci.

A ani s příběhem na tom novinka nebude špatně. Vždyť za ním stojí Marc Laidlaw, člověk, který ve Valve pracoval a jehož vize příběhu se dostala před několika měsíci na internet. Dost možná tak Boreal Alyph nabídne kanoničtější zakončení, než se to kdy podaří samotnému Valve.

Tak, jako naznačoval konec druhé epizody, se Gordon Freeman vydává hledat ztracenou loď Borealis, která by mohla být klíčem k ukončení nadvlády Combine na zemi. Právě Borealis je pojítkem mezi sérií Portal a Half-Life, a jak se zdá, loď díky (kvůli?) Aperture Science necestuje pomocí klasických portálů, ale neovladatelných portálů, které ji přenáší jak v místě, tak čase. Víc vědět netřeba, musíme jen doufat, že Boreal Alyph nakonec vyjde a my si užijeme závěr se vším všudy. Byť dost možná s Gordonem AKA Gertie Fremontovou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama