Watch Dogs 3 budou asi v Londýně
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Watch Dogs 3 budou asi v Londýně

Watch Dogs 3 budou asi v Londýně

Filip Švácha

Filip Švácha

8. 4. 2019 12:45 3
Reklama

O víkendu jsme se dozvěděli o možném zasazení dalšího dílu masivní série Assassin's Creed. To když se o něm objevila zmínka prostřednictvím plakátu v The Division 2. Ostatně Ubisoft dost často do svých her ukrývá tajné zmínky o budoucích projektech. Stalo se tak například v případě sci-fi titulu Pioneer o němž jsme se dozvěděli z Watch Dogs 2. I když zatím nevyšel, skutečně se na něm ve studiu pracovalo a kdo ví, možná je ještě stále ve vývoji. Náznakům ale ještě není konec.

Autor serveru Kotaku Jason Schreier totiž už minulý rok upozornil na nový patch pro Watch Dogs 2, který do hry přinesl několik oprav a změn, ale především přidal na konec hry jeden záhadný rozhovor. Jde o konverzaci mezi dvěma neznámými postavami, k níž jsou přidány souřadnice, které když zadáte do Google Maps, najdete Brixton, jednu z oblastí Londýna. Proč tedy píšeme o něčem, co se stalo už před rokem?

Podle Jasona Schreiera a jeho informací se totiž skutečně bude další díl Watch Dogs odehrávat v Londýně. Víc nám k tomu ale neřekl. Bohužel na oficiální zprávy z Ubisoftu si musíme ještě počkat, ale je pravda, že pan Schreier už několikrát situaci odhadl zcela správně. Víc se pravděpodobně dozvíme na příští E3 a čekání vám může zkrátit jeden ze dvou dílů Watch Dogs. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama