V Borderlands 3 bude jiný loot systém
i Zdroj: Gearbox
Novinka V Borderlands 3 bude jiný loot systém

V Borderlands 3 bude jiný loot systém

Filip Švácha

Filip Švácha

8. 4. 2019 13:59 8
Reklama

Borderlands 3 už několik dní úspěšně plní stránky herních webů a ani u nás tomu nebude jinak. Postupně se totiž dozvídáme další a další střípky informací. Tentokrát se autoři rozpovídali o získávání nových předmětů, v případě této zběsilé střílečky především zbraní. V Borderlands 2 vám před lety nezbývalo nic jiného, než se o těžce vydřené zbraně v podstatě pohádat s kamarády, protože kdo si jí vzal první, ten jí měl.

V Borderlands 3 tomu ale bude jinak, což nám potvrdil výtvarný ředitel Gearbox Software Scott Kester. Každý hráč ve třetím díle dostane vlastní odměny, takže nepřichází v úvahu, že vám někdo zbraň vyfoukne před nosem. Hra by se také měla více přizpůsobovat tomu, s kým zrovna hrajete. Jestliže bude kamarádova postava o hodně silnější, než ta vaše, nic se neděje, protože i tak prý budeme mít na probíhající akci dostatečně uspokojující vliv.

„Nehledě na vaší dosažené úrovni, nebo postupu v misi, budete moci s kamarády hrát online i v rámci kooperativního režimu. Nejen, že budete dávat odpovídající množství poškození, dostanete také vlastní odměny,“ říká k tomu Kester.

Podle všeho bude ve hře i možnost zapnout starý systém rozdělování kořisti, tedy úplně stejně, jako tomu bylo v případě Borderlands 2. To může být určitě zajímavé zpestření, ale bude se k tomu hodit nějaký opravdu dobrý kamarád, protože jinak by se celá situace mohla lehce zvrtnout. Jak to dopadne, si ověříme už letos 13. září na Xboxu One, PlayStationu 4 a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama