Pope zatím Obra Dinn pro Switch neplánuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pope zatím Obra Dinn pro Switch neplánuje

Pope zatím Obra Dinn pro Switch neplánuje

David Plecháček

David Plecháček

8. 4. 2019 14:25 3
Reklama

Hra roku 2018? Red Dead Redemption, God of War...? Pro někoho překvapivě karty na konci roku zamíchal Lucas Pope. Jeho Return of the Obra Dinn se pro nejednoho hráče stalo absolutním hitem, který svou komplexností za sebou nechal i dva velikány od Rockstaru i Sony. O projektu a především jeho stylizaci se mluvilo roky, prakticky od uvedení dema, ale takový úspěch? Všechna čest. Teď ale chtějí novinku i hráči, kteří si jí nemají šanci zahrát.

Hra o dešifrování historických událostí, za nichž se loď Obra Dinn objevila namísto plánového Orientu v přístavu Falmouth, ke všemu své posádky, vyšla jen na počítačích. Majitelé konzolí ale taktéž chtějí vědět, v čem tkví kouzlo jedné z nejcharakterističtějších her posledních let, a nejhlasitější je v tomto ohledu společnost na Nintendu Switch, která seznala, že dostat takovou hru na přenosnou konzoli není přeci nijak složité.

Jenže Lucas Pope v rozhovoru pro Metro prozradil, že žádné takové plány prozatím nemá: „Ptá se mě na to hodně hráčů. Ve skutečnosti byla první otázka po vydání, kdy hru vydám na Switch,“ řekl s tím, že prozatím ale žádné rozhodnutí nepadlo. Samozřejmě ale nejde jen o konzoli od Nintenda, ale i o další platformy.

Dost možná se ale Obra Dinn zařadí po bok Papers, Please, tedy stane se z něj taktéž kultovní titul, který ale zůstane věrný jen své původní velké platformě. Z nějakého důvodu se ale Papers, Please podívalo alespoň na kapesní Vitu od Sony. Možná, že se tak majitelé hybridní konzole od Nintenda dočkají též.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama