Ještě jeden Ratchet & Clank na PS4?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ještě jeden Ratchet & Clank na PS4?

Ještě jeden Ratchet & Clank na PS4?

Marek Selinger

Marek Selinger

8. 4. 2019 09:22 6
Reklama

Reboot série Ratchet & Clank, jenž dorazil na PS4 v dubnu 2016, se stal, alespoň dle nás, jednou z vůbec nejlepších exkluzivit této generace konzolí. Krásná grafika, pohodová hratelnost, staré známé duo hlavních hrdinů, to vše byly prvky, které tvořily skvělý herní zážitek. Věříme, že nejsme sami, kdo by si přál další díl z této letité série, navíc jak se aktuálně zdá, mohli bychom se ho dočkat již relativně brzy.

Alespoň to vyplývá z informací, kterých si všimli fanoušci poslouchající podcast Colin's Last Stand: KnockBack. Tématem poslední epizody bylo vzpomínání na dobu PS2, přičemž jeden z jeho autorů, Colin Moriarty (mimochodem bývalý redaktor serveru IGN), prohlásil, že „jsme ještě neviděli posledního Ratcheta & Clanka na PS4.“

Je možné, že Moriarty má nějaké zákulisní informace, které zatím měly zůstat utajené? To zatím bohužel nevíme, nemění to nic na tom, že ještě jeden příběh této dvojice bychom si zahráli na aktuální generaci rádi. Nicméně musíme uvážit, že její životní cyklus se již blíží ke konci, tudíž by hra musela vyjít s největší pravděpodobností ještě letos. Vývojáři ze studia Insomniac Games však zatím samozřejmě nic oficiálně neohlásili, stejně tak i Sony. Tvůrci navíc již určitě pracují na druhém díle Spider-Mana, jenž zaznamenal masivní komerční úspěch (do jeho vydání byl právě reboot Ratcheta & Clanka nejprodávanějším titulem v historii firmy). Na druhou stranu Insomniac je dnes již velmi velké studio, které zvládá pracovat na více projektech zároveň. 

Naděje na pokračování tu tedy stále je, my již nyní musíme jen čekat, zdali se informace Colina Moriartyho opravdu potvrdí. Doufáme však, že tomu tak opravdu bude.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama