Gascoigne měl být původně váš společník
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gascoigne měl být původně váš společník

Gascoigne měl být původně váš společník

David Plecháček

David Plecháček

8. 4. 2019 15:20 6
Reklama

Jak asi víte, nejsem tím největším fanouškem Soulsovek na Hrej.cz. Ale i já, relativní neznalec a neznaboh, vím, kdo je to Otec Gascoigne. A vím taktéž, kolik hráčů Bloodborne tento sympaťák hned v úvodu hry neblaze přivítal a zdržel. Ukazuje se, že ale tento milý chlapík mohl být ještě milejší. A tentokrát myšleno bez nadsázky.

Informace přišla od Lance McDonalda. Tento člověk se na FromSoft soustředí a můžeme jej považovat za experta, a zároveň za dataminera, který dokáže ze zdrojových kódů her vydedukovat leccos. Na základě nově dostupných informací, respektive na základě kódu z alfa verze, se ukázalo, že Gascoigne neměl být váš nepřítel, ale naopak váš věrný společník, zřejmě dostupný z DLC.

Na ukázku a důkaz, jak taková hra vypadala, se můžete podívat níže v přiloženém videu. Gascoigne byl měl mít v Bloodborne sám namále, ale s vaší pomocí se měl z nejtěžších chvilek dostat a pokračovat dále v příběhu s vámi. Jak dlouho, to McDonald bohužel neříká. Možná ale štěstí, že se Mijazaki rozhodl přehodnotit svůj původní záměr, Bloodborne by totiž přišel o jednoho z nejslavnějších bossů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama