Battle royale s auty, notmycar láká řidiče
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battle royale s auty, notmycar láká řidiče

Battle royale s auty, notmycar láká řidiče

David Plecháček

David Plecháček

8. 4. 2019 12:17 2
Reklama

Rádi byste si vyzkoušeli, jaké to je být na opuštěném místě mezi dalšími hráči a zkusit si přežít až do konce, ale klasické battle royale není vaším šálkem čaje? Chtěli byste třeba závodní battle royale? Kdo ví, s čím přijde série Need for Speed (prosím!), ale tentokrát se podíváme na menší hru, která též sází na závody na čtyřech kolech – se samopaly na střeše.

Jedna taková se právě objevila v předběžném přístupu na Steamu. Za jejím vydáním stojí studio Skybound Games a NMC, a dělá přesně to, co myslíte: battle royale s autami. Novinka notmycar vydrží v early accessu přibližně půl roku, takže by plná verze mohla vyjít někdy kolem října. Do té doby budou vývojáři celý zážitek ladit a přidávat do něj nové prvky.

Jak asi tušíte, jde hlavně o nová vozidla a nové zbraně, zároveň se ale hovoří i o nových režimech a o obohacování těch stávajících. V neposlední řadě se také vývojáři zaměřit na zpětnou vazbu, neboť ukočírovat celý zážitek zřejmě nebude snadné. V první fázi hra spojí 40 až 75 hráčů, pravděpodobně s ohledem na četnost hráčské základny, je ale možné, že se s jejich počtem bude v průběhu vývoje též hýbat.

Kromě přežívání a posouvání se do stále se zmenšující oblasti budou hráči řešit tuning i obecně ladění optimálního vozidla, které vyhovuje jejich hernímu stylu. Zbytek dobře známe. Na samém konci přežije jen jeden. Zláká vás novinka k vyzkoušení něčeho nového?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama