Ukázka World War Z s hordami zombie
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukázka World War Z s hordami zombie

Ukázka World War Z s hordami zombie

David Plecháček

David Plecháček

3. 4. 2019 08:04 1
Reklama

Pro připomenutí: Největší devizou nové hry World War Z od Saber Interactive a vydavatelství Focus Home Interactive není kooperace, není příběh, ale jsou jí dynamické hordy nemrtvých. Snad ještě více než v chystaném Days Gone jde o hromadu nepřátel valící se na vás ze všech stran. Není proto divu, že se na ně soustředí nové video.

Člověk by řekl, že už videí se zástupy cílů viděl dostatek a že ví, jak fungují, ale studiu se povedlo vytvořit engine na míru takové akci a chtějí ho zákazníkům prodat za každou cenu. A vlastně proč ne, jestli se na něco těšíme, je to právě konfrontace s valící se masou, která nám půjde po krku. Rozbouřený dav vás může vzít útokem na otevřeném prostranství, ve stísněných koridorech, ale napadne vás i v pofidérním bezpečí vysoko položeného útočiště.

Ale aby naše slova náhodou nevyzněla tak, že se hru nevyplatí pořídit kvůli čemukoliv jinému. Podobné hrozbě se stoprocentně čelí lépe ve spolupráci s dalšími kolegy, takže i kooperace je nedílnou součástí zážitku. Zajímavé zní i jiná část multiplayeru, která spočívá v PvP soubojích, které ale výrazně ovlivňují i všudypřítomné zombie.

Snad jen ten příběh je otázkou, ale ani kampaň nechybí. Ta nás zavede v různých etapách do rozdílných lokací. Jestli tamní příběhy budou propojené anebo ne, teprve zjistíme. World War Z vychází 16. dubna na Xbox One, PlayStation 4 a PC skrze Epic Games Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama