Video God's Trigger řeší božské schopnosti
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Video God's Trigger řeší božské schopnosti

Video God's Trigger řeší božské schopnosti

David Plecháček

David Plecháček

3. 4. 2019 09:05
Reklama

Top-down stříleček ve stylu Hotline Miami není nikdy dost. Svým ztvárněním nás nedávno zaujal The Hong Kong Massacre, který ale i přes zábavnou mantru nedokázal přijít se špetkou inovace a svůj potenciál nedokázal naplno využít. Chyby vývojářů studia Vreski může napravit Techland se svou hrou, God's Trigger.

I God's Trigger je rychlou, brutální hrou, která si nebere s ničím a nikým servítky, a v níž jde především o pohotové reflexi. Na druhou stranu Techland přináší neokoukané zasazení i neokoukané novinky. Chopíme se dvojice Harryho a Judy, přičemž Harry je padlý anděl, zatímco Judy je démon. Jak už z podstaty věci vyplývá, za každého se hraje jinak, každý má své specifické dovednosti, které výrazně ovlivňují to, co se před vámi na obrazovce odehrává.

Úkolem obou dvou je zastavit apokalypsu. Buď na tento nelehký úkol můžete být sami a libovolně přepínat mezi jedním či druhým hrdinou, nebo se s nepořádkem můžete popasovat ve dvou v rámci kooperace. Navíc kromě kombinování dovedností se neomrzí ani bohatý zbrojní arzenál, který čítá 36 zbraní. God's Trigger má našlápnuto dobře, teď už si jen počkat na výsledek. Dočkáme se jej 18. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama