Úniky naznačují další porty na Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Úniky naznačují další porty na Switch

Úniky naznačují další porty na Switch

Pavel Makal

Pavel Makal

3. 4. 2019 13:16 1
Reklama

Velkých her není na Switchi nikdy dost a s ohledem na to, že žhavé AAA novinky na hybridní konzoli od Nintenda rozhodně neprší každý den, bereme mnohdy rádi za vděk i starším titulům. Nejnovější úniky informací naznačují, že by se na Switchi mohlo objevit hned několik úspěšných a populárních pecek.

Prvním takovým titulem je Persona 5, na kterou mnozí z nás, nalákáni Vojtovou recenzí a Zdeňkovým nadšeným popisem, na Switchi toužebně čekáme. Že se pátý díl známé série na konzoli objeví, to naznačuje Insider s přezdívkou Wario64 na Twitteru. Ten je odhalováním podobných záležitostí už dobře známý a tentokrát přinesl objev v podobě zdrojového kódu webové stránky P5S. Atlus navíc oznámil, že bychom se už 25. dubna měli dozvědět zbrusu novou informaci, týkající se Persony 5.

Jiný uživatel s přezdívkou MysticDistance navíc na Twitteru odhalil uvedení verze pro Switch na zaměstnaneckém terminálu Best Buy s tím, že ačkoli by mohlo jít o podvrh, všechny náležitosti souhlasí, což následně Wario64 potvrdil. Navíc nesmíme zapomínat ani na to, že už v prosinci došlo k oznámení nové postavy pro Super Smash Bros Ultimate, jíž má být Joker z Persony 5.

Tím ale úniky z Best Buy zdaleka nekončí, protože Wario64 v zápětí přišel s dalšími dvěma tituly, jež by se na Switchi měly v budoucnu objevit. Metroid Prime Trilogy, tedy soubor tří her ze série Metroid Prime, dává skvělý smysl díky tomu, že Nintendo pracuje na zbrusu novém čtvrtém dílu (jehož komplikovaný vývoj byl ale nedávno rebootován a nevíme, kdy se hry konečně dočkáme). Posledním únikem je The Legend of Zelda: Link to the Past. Ten je třetím dílem extrémně slavné ságy a původně vyšel v roce 1991. Nintendo v tuto chvíli pracuje na remaku Link’s Awakening, nevíme tedy, zda se podobné péče dostane i o dva roky starší hře.

Nintendo tyto úniky samozřejmě jako obvykle nijak nekomentovalo, je tedy zatím třeba tyto informace brát s rezervou, byť pocházejí od důvěryhodných zdrojů. Více se snad brzy dozvíme skrz obvyklé kanály, jako je třeba pravidelný Nintendo Direct.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama