Team Sonic Racing v novém traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Team Sonic Racing v novém traileru

Team Sonic Racing v novém traileru

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

3. 4. 2019 08:25
Reklama

Blíží se velký závod v kategorii arkádového ježdění. Remaster Crash Team Racing bude muset dohnat náskok konkurenčního Team Sonic Racing, jehož vozy odstartují o celý měsíc dříve. Modrý ježek nyní láká potenciální závodníky dalším trailerem.

Zatímco Crash Team Racing je v první řadě remaster a krom nové grafiky zase tolik novinek nenabídne, Team Sonic Racing může lecčím překvapit. Body navíc by mohl nasbírat například prostřednictvím možností ohledně úprav vozidel, které by dle traileru z minulého měsíce měly být poměrně bohaté.

V nových záběrech se studio Sumo Digital soustředí na prezentaci hry v těch nejlepších barvách. A nutno dodat, že barevná paleta je opravdu pestrá. Trailer se opírá o hlavní pilíře hry, jimiž jsou zajímavé tratě, výše zmíněná úprava vozidel a důraz na týmovost.

Hra měla původně vyjít v závěru loňského roku, Sega však rozhodla, že je potřeba ještě trochu doladit hratelnost. Datum vydání se tedy o půl roku posunulo. Nezbývá než doufat, že nyní je již vše připraveno a závodů s ježkem Sonicem a jeho kamarády se skutečně dočkáme 21. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama