Romerovi pro Paradox vytváří novou strategii
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Romerovi pro Paradox vytváří novou strategii

Romerovi pro Paradox vytváří novou strategii

David Plecháček

David Plecháček

2. 4. 2019 15:01 4
Reklama

Nevíme, jaké spojení vám přijde v herním průmyslu jako nejbizarnější, ale spolupráce vydavatelského domu Paradox Interactive se studiem Romero Games se zřejmě zařadí poměrně vysoko. K nové dohodě došlo dnes, ale bohužel přesně nevíme, čeho se bude týkat. Pojďme se na spolupráci podívat alespoň v obecně rovině.

Paradox spolu s Romero Games, tedy s manželi Brendou a Johnem Romerovými, kteří stojí za legendárním Doome, Quakem a jinými hrami, budou spolupracovat na vývoji nové strategie, která bude čerpat z nejmenované původní značky. „Tohle je projekt, na kterém jsme chtěli už dlouho pracovat, takže je pro nás obzvláště vzrušující, že společně s Paradoxem dotáhneme náš sen až do samotného konce,“ řekla Brenda v tiskové zprávě.

Na stránkách Romero Games tak rázem můžeme nalézt, že slavná manželská dvojice pracuje hned na dvou hrách, přičemž není jasné (ale je pravděpodobné), že jednou z nich se myslí Sigil, duchovní nástupce původního Dooma. Ebba Ljungerudová, výkonná ředitelka Paradox Interactive, ze své strany prozradila, že je celé společnosti velkou ctí pracovat s legendami, jejichž hry jsme hráli už jako malí a s nimiž mnozí z nás vyrostli. „Chceme spolupracovat, abychom společně dosáhli něčeho speciálního,“ řekla.

Abyste některé útržky dostali jako první, můžete se registrovat na nově založené doméně romeroxparadox.com, nicméně ke kompletnímu odhalení dojde až na E3. Z páru se častěji zmiňují hry, které vytvořil John Romero, nicméně Brenda má na svědomí například legendární Jagged Allliance. Otázka je, které značky se bude novinka týkat?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama