Starfield ani TES 6 nebudou na E3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Starfield ani TES 6 nebudou na E3

Starfield ani TES 6 nebudou na E3

Filip Švácha

Filip Švácha

1. 4. 2019 12:50 4
Reklama

Konference E3 se nám už pomalu, ale jistě blíží a tak se postupně dozvídáme, jak to s ní bude. Ubisoft a Microsoft se jako obvykle zúčastní, ale například Sony jí letos vynechá. Jak to ale bude s Bethesdou? Firma svoji účast také potvrdila, ale bohužel to vypadá, že neuslyšíme o těch nejočekávanějších titulech. Na akci totiž nebude Starfield ani The Elder Scrolls 6.

To jsme se dozvěděli na PAX East od Todda Howarda: „Bude to ještě dlouho trvat. O těchto dvou hrách nebudeme na letošní E3 mluvit, takže buďte prosím trpěliví.“ Kromě toho Todd už prý zná datum vydání obou titulů, ale byl by blázen, kdyby je nám vyzradil. U obou her ale bylo už při oznámení jasné, že na ně budeme čekat ještě setsakra dlouho. Možná až do příští generace.

Zároveň ani o jedné z nich nevíme prakticky vůbec nic. Starfield je po 25 letech první novou značkou a viděli jsme z něho pouze krátký trailer, ve kterém se na záběrech objevuje neznámá planeta s vesmírnou stanicí, jenž je následně vtažena něčím, co vypadá jak černá díra. V případě šestého dílu The Elder Scrolls situace není o moc lepší. Také jsme se dočkali krátké ukázky, ale kromě hornaté scenérie pokryté mlhou nám toho video moc neprozradilo.

I když bychom asi všichni chtěli vidět dlouhé záběry z hraní dalšího dílu série The Elder Scrolls, Bethesda má v blízké budoucnosti naplánováno vydat hned několik projektů. Měli bychom se tak dozvědět nové informace o The Elder Scrolls: Blades, akci Rage 2 a Doomu: Eternal. Nesmíme zapomenout ani na Wolfenstein: Youngblood. Všechny tyto hry by na trh měli dorazit už letos, takže dává smysl, že nás na ně Bethesda chce ještě pořádně upozornit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama