Sony mění přístup k vracení peněz
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony mění přístup k vracení peněz

Sony mění přístup k vracení peněz

Filip Švácha

Filip Švácha

1. 4. 2019 16:00 17
Reklama

Firma Sony se rozhodla změnit svoji politiku ohledně vracení peněz z PlayStation Storu. Od nynějška mají jeho zákazníci možnost vrátit digitální obsah do 14 dnů od zakoupení daného produktu a nezáleží na tom, jakou platební metodu zrovna používáte.

Peníze ale dostane pouze v případě, že splníte několik kriterií. Konkrétně nesmíte začít stahovat, instalovat, nebo streamovat. Jestliže jde o vadnou kopii, můžete dostat peníze zpět i ve chvíli, kdy už jste se stahováním či instalováním začali. Platí to i pro předobjednávky, kdy o své peníze můžete požádat kdykoliv před tím, než hra dorazí na trh, nebo do 14 dní po jejím vydání. Ovšem jedině za předpokladu, že jste ji už nezačali instalovat, nebo stahovat.

Předplatné služeb, jako je PlayStation Plus, PlayStation Now a Spotify Premium můžete zrušit v průběhu 14 denní zkušební lhůty. Po jejím uplynutí Sony nějakým nespecifikovaným způsobem vypočítá jistou částku, která by měla vycházet z toho, jak moc budete danou službu využívat a tu pak při rušení zaplatíte.

Chcete-li si změnit své PSN jméno, rozmyslete se dobře, protože za to vám Sony peníze nevrátí. Bohužel ale celý tento proces není plně automatický, tudíž vás opět čeká kontaktování podpory, s jejíž pomocí se ke svým penězům dostanete. Tak co na to říkáte? Jste rádi, nebo si hlídáte, jaké tituly si do své knihovny pořizujete? 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama