První střípky informací o Bloodlines 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První střípky informací o Bloodlines 2

První střípky informací o Bloodlines 2

Pavel Makal

Pavel Makal

1. 4. 2019 13:15 1
Reklama

Oznámení nového dílu značky Vampire: The Masquerade, který ponese podtitul Bloodlines 2, nám udělalo radost, jak jste mohli slyšet v aktuálním hPodu. Přesto jsme s očekáváními opatrní, přeci jen se Maškaráda na našich obrazovkách objevila před dlouhými patnácti lety a tým, který se o novou hru stará, nepatří k nejzkušenějším. Oficiální potvrzení dlouhodobých náznaků a spekulací následovaly první střípky informací o tom, jakou hru vlastně můžeme čekat.

Vývojáři z Hardsuit Labs na Twitteru odpověděli zvídavým fanouškům na prvních pár dotazů. Jeden z nich se týkal délky herní doby - prý můžeme očekávat v průměru 25 až 30 hodin na jeden průchod, záleží to ale také na vašem stylu hraní. Vývojáři navíc slibují vysokou míru znovuhratelnostsi s ohledem na široké možnosti větvení příběhu.

Hra nebude lineární, svět bude zaplněn řadou vedlejších úkolů a aktivit, které mají v hráči povzbudit touhu po jeho objevování. World of Darkness rozhodně netrpí nedostatkem poutavých archetypů postav, pro dokonalou atmosféru je ale mimo jiné zásadní i dabing. K němu se vyjádřil hlavní designér výpravy a scenárista prvního dílu Brian Mitsoda. Ten na Twitteru uvedl, že ačkoli zatím nemůže hovořit o žádných konkrétních jménech, mají Bloodlines 2 potenciál stát se jednou z her s nejlepším dabingem všech dob.

To jsou samozřejmě silná slova ve tvrdé konkurenci velkých produkcí, jež mají možnost obsadit do svých titulů opravdu slavná jména. Na vývoji Bloodlines 2 se podílel i Chris Avelonne, kromě Mitsody se z původního týmu kolem prvního dílu navrací i skladatel hudebního doprovodu Rik Schaffer. 

V Bloodlines 2 se podíváme za oponu deštivého Seattle, kde samozřejmě probíhá nelítostný boj mezi jednotlivými skupinami upírů. Na své cestě se hráči ponoří do realisticky ztvárněného světa, jenž obývá množstí zajímavých postav. Znepřátelíte si je, nebo s nimi navážete spojenectví? Vaše rozhodnutí budou mít zásadní vliv a vedlejší postavy si je budou dobře pamatovat. A aby toho nebylo málo, budete se stále muset řídit pravidly Maškarády a ještě udržovat rovnováhu mezi věčným hladem po krvi a uchováváním té poslední špetky lidskosti, která ve vás zbyla.

Bloodlines 2 mají termín vydání stanovený na první kvartál příštího roku, hra míří na PC, PS4 a Xbox One. Na PC má podpořit Ray Tracing a DLSS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama