Novinky od Bethesdy vyjdou i na Steamu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Novinky od Bethesdy vyjdou i na Steamu

Novinky od Bethesdy vyjdou i na Steamu

Martin Nahodil

Martin Nahodil

26. 3. 2019 09:15 5
Reklama

V poslední době se v souvislosti s digitální distribucí na PC mluví hlavně o exkluzivitách, které si pro sebe zajišťuje Epic Games Store. Bethesda se k tomu ale staví trochu jinak, a tak své chystané hry vydá nejen na svém Bethesda Launcheru, ale také na Steamu. Oznámení přišlo skrz jejich sociální sítě.

Je to docela překvapivé vzhledem k tomu, že Fallout 76 zatím stále je exkluzivní pro Bethesda Launcher, ale i ten se v tomto roce dostane na Steam. Tituly jako je Rage 2, Wolfenstein: Youngblood, Wolfentein: Cyberpilot a Doom Eternal si hned v den vydání budete moci koupit jak v obchodě Bethesdy, tak na Steamu.

Epic Games Store tedy v tomto případě ostrouhá. K digitálním distribucím se vyjádřili i například vývojáři Vampire The Masquerade: Bloodlines 2. Jejich novinku si budete moci koupit na Steamu, GoGu i Epic Game Storu hned v den vydání. Vedení Epicu během GDC zmínilo, že v budoucnu nebudou tak agresivně získávat exkluzivity, ale letos v tom očividně ještě polevovat nebudou. Bethesda má každopádně jasno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama