Ukázka kooperace v Yoshi’s Crafted World
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukázka kooperace v Yoshi’s Crafted World

Ukázka kooperace v Yoshi’s Crafted World

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

24. 3. 2019 10:45
Reklama

Do vydání Yoshi's Crafted World už nezbývá ani celý týden a od odhalení v roce 2017 už jsme ze hry leccos viděli. Pokud to pro vás ještě nebylo dost a stále váháte nad pořízením zmíněné novinky, možná vás přiláká další ukázka ze stále vzácnější lokální kooperace. Jestli to zabere, vyhlížejte datum 29. března, kdy se hra dostane na pulty obchodů.

Abychom Nintendu nekřivdili, možnost sdílení zážitků ve více hráčích na jednom gauči se v jejich hrách objevuje často. To se ovšem o konkurenčních platformách říct nedá, a tudíž se jedná o velmi silnou zbraň konzole Nintendo Switch. Yoshi's Crafted World bude v tomto trendu pokračovat, a i z nové ukázky je viditelné, že autoři mají s tímto módem bohaté zkušenosti.

Video nabídne průchod jednou úrovní ve dvou režimech. Převážná část se věnuje jeho standartní podobě, dojde ale i na speciální výzvu, která se plní ve stejné úrovni viděné z opačné strany. Jak už je u podobných plošinovek zvykem, i svět Yoshi's Crafted World obsahuje spoustu skrytých zákoutí, a právě v jejich odhalování vám může druhý hráč výrazně pomoci.

Každý level totiž nabízí do určité míry interaktivní pozadí a při objevování různých herních prvků se druhý pár očí bude jistě hodit. Váš spoluhráč je bude navíc schopen aktivovat díky házení neomezeného počtu vajec, zatímco vy se budete starat o váš společný pohyb. Můžete se samozřejmě i rozdělit, což se bude hodit třeba v případech, kdy bude potřeba v časovém limitu sesbírat co nejvíce mincí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama