Paradox oznamuje Vampire Bloodlines 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Paradox oznamuje Vampire Bloodlines 2

Paradox oznamuje Vampire Bloodlines 2

Pavel Makal

Pavel Makal

22. 3. 2019 07:06 14
Reklama

Fanoušci zubatých bytostí noci se mohou radovat. Náznaky, o nichž jsme v minulosti opakovaně psali, se potvrdily - Paradox Interactive skutečně oživuje značku Vampire a my se dozvídáme první detaily o Bloodlines 2.

Vývoj pokračování, které přichází po dlouhých šestnácti letech, má na starost tým Hardsuit Labs, který v  minulosti přinesl třeba free-to-play střílečku Blacklight: Retribution a podílel se také na Chivalry: Medieval Warfare. Aby se ale nová hra nesla v duchu svého předchůdce, postaral se o scénář Brian Mitsoda, jenž měl prsty v designu a scénáři prvních Bloodlines, toho času ještě od Troika Games. Tisková zpráva naznačuje, že se možná v rámci příběhu vrátí i někteří staří známí. Ostatně, pro upíry je nějakých šestnáct let pouhým mrknutím.

Příběh se bude točit kolem krvavé tajné války, která zuří v ulicích amerického Seattlu. Opět si vyberete klan, jenž je vašemu srdéčku nejbližší, a pustíte se do složité sítě vztahů mezi jednotlivými stranami konfliktu. Do vínku dostaneme celou řadu mocných schopností, stále ale platí, že existence upírů má lidem být utajena. V rámci Maškarády byste si tedy měli dávat dobrý pozor na to, kdo může vaše nadpřirozené kousky vidět. Opět se také vrátí nutnost vyvažovat touhu po krvi a vytrácející se lidskost hlavní postavy.

Bloodlines 2 nabídnou svět plný zajímavých postav, soubojový systém zaměřený na boj zblízka, příběh, který budete moci ovlivňovat skrz své volby a samozřejmě licenci World of Darkness, která zajistí, že tu veteráni série budou jako doma. Hra má vyjít v prvním kvartálu příštího roku na PC, PS4 a Xboxu One, už dnes se můžete podívat na první trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama