Anthem se zbaví otravného loadingu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Anthem se zbaví otravného loadingu

Anthem se zbaví otravného loadingu

David Plecháček

David Plecháček

21. 3. 2019 12:30 6
Reklama

Když se chce, všechno jde. Zdá se, že Anthem nebude jen růst (tedy pokud mu dopřejete šanci na reparát), ale může se i měnit. Novinka od BioWare potřebuje nutně nový obsah, ale zároveň by potřebovala opravit přešlapy, které jsou v původní hře – a jejich oprava je mnohem náročnější. Až by někteří možná i namítli, že původní zážitek se už nezmění. A vida, ono přeci jen líp být může.

Začněme tím, co bude v Anthem nového. Seznam oprav čítá celých 13 stran textu, my si z nich samozřejmě vybereme to nejlepší. Pojďme začít s PC verzí. Do té přibude FOV slider pro nastavení pozorovacího úhlu, který vám bude vyhovovat. Co se technických vychytávek týče, přibude i DLSS antialiasing, který je založený na hloubkovém učení a měl by pomoci s plynulostí hry.

Co se týče pohodlnosti hraní, měli bychom se mnohem raději vydávat pod vodu, neboť přechod mezi vodou a vzduchem bude mnohem plynulejší. Měla by se o něco zvýšit dohledová vzdálenost a mělo by ubýt poměrně častých „fog walls“, které především v misích Strongholds dělaly problémy a často držely hráče mylně mimo vymezenou arénu.

To nejlepší ale nakonec. Konečně zmizí otravný loading při přechodu do Forge. Po nebo před misí, když jste chtěli zkontrolovat výzbroj javelinu, následovala otravná načítací obrazovka, stejně tak jako ve chvíli, kdy jste Forge opouštěli. Teď jeden loading zmizí, po misi se do něj budete moci dostat prakticky ihned, a naopak před misí vás poté nebude zdržovat načítání při výběru mise. Zbývá sice vyřešit přibližně dalších 49 neduhů, ale BioWare vykročili správnou cestou. Jen máme takový pocit, že taková zpráva vás ke koupi nepřesvědčí…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama