Přestěhujte s námi hPod #683
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přestěhujte s námi hPod #683

Přestěhujte s námi hPod #683

David Plecháček

David Plecháček

19. 3. 2019 15:51 3
Reklama

Uběhnuvších sedm dní můžete měřit různě: podle toho, jak a kdy chodíte do práce, podle jízdních řádů MHD, podle hustoty dopravy, podle počtu návštěvníků obchodních center, pořadů v televizi nebo podle našeho hPodu. Obzvláště hPod vychází s železnou pravidelností, kterou by mu mohl závidět i Šinkansen, takže jestli se řídíte podle něj, váš biorytmus už pomalu naznačuje, že se zase blíží pátek.

Jako obvykle se v osm hodin večer virtuálně uslyšíme. Zpoza mikrofonu k vám bude promlouvat člověk nejvyšší, Pavel, jeho nemotorná pravá ruka David, a Kuba, který nás opět zachraňuje s nutností natáčet už zítra dopoledne. O čem bude řeč? Největší část hPodu opět zabere rozbor her, které jsme hráli, a taktéž dotazy, která nám zašlete na adresu podcast@hrej.cz s předmětem Dotaz, případně které přiložíte níže do diskuze.

Věříme ale, že nějaký čas strávíme i u témat. Stoprocentně musíme rozebrat novou službu Stadia od Googlu, politiku Steamu, který chce zatočit s tzv. review bombingem. Zároveň Pavla zaujal prequel Projectu I.G.I., a nějaký čas můžeme strávit u EA Access na PS4 nebo u stále živoucího No Man’s Sky. Máme toho hodně, času máme málo. Záznam toho, co stihneme, uslyšíte v pravidelný čas na pravidelném místě. Budeme se těšit!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama