Prequel k Project I.G.I. má termín vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prequel k Project I.G.I. má termín vydání

Prequel k Project I.G.I. má termín vydání

Pavel Makal

Pavel Makal

19. 3. 2019 14:43 2
Reklama

O oživení značky Project I.G.I jsme prvně psali už v předloni v lednu. Téhož roku v květnu se pak objevila zpráva, že na novém díle se už pilně pracuje. Nyní se hra hlásí o slovo znovu, a to dokonce s termínem vydání.

Vývojáři ze studia Toadman Interactive možná mezi ta nejvěhlasnější jména herního průmyslu, na svém kontě mají průměrné akční RPG Immortal: Unchained a práce na Warhammer: Vermintide či Killing Floor: Calamity. Přesto se o vývoj nového Projectu I.G.I s nepříliš originálním podtitulem Origins starají právě oni.

Jak je z názvu patrné, půjde o prequel, v němž se více dozvíme o vzniku a počátcích organizace I.G.I. Vývoje se údajně účastní i jeden z tvůrců původní hry. Ta vyšla v roce 2000, o tři roky později se pak dočkala pokračování s podtitulem Covert Strike. Obě hry vyšly pod vydavatelstvím Eidos Interactive, na první díl můžeme vzpomínat třeba díky poměrně vysoké obtížnosti nebo netradičnímu využití enginu pro letecké simulátory v FPS.

Nový díl by dle slibů vývojářů měl spatřit světlo světa v roce 2021. V současné době se hra nachází ve fázi prototypu, už dnes se ale můžete podívat na krátký teaser. Těšíte se na návrat Projectu I.G.I., nebo vás tato napůl zapomenutá značka nechává chladnými?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama