Bylo představeno mobilní Call of Duty
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bylo představeno mobilní Call of Duty

Bylo představeno mobilní Call of Duty

Martin Nahodil

Martin Nahodil

19. 3. 2019 09:22
Reklama

O tom, že by se sérii Call of Duty měla v plné parádě objevit i na mobilech, se už nějakou dobu spekulovalo. Dnes už jsou dohadu u konce, protože Activision představil jejich Call of Duty: Mobile. V popisku traileru se píše, že půjde o “napínavou adrenalinovou akci ze světa Call of Duty, kterou si s sebou můžete vzít kamkoliv”.

Hra bude obsahovat několik multiplayerových módů, ve kterých najdete i staré známé mapy jako je Nuketown nebo Crash. Podle prohlášení Activisionu je tento titul plně optimalizovaný pro mobilní zařízení, jen zapomněli dodat, čeho konkrétně se to týká. Z konce traileru to také vypadá, že by neměl chybět ani populární mód battle royale, ale ten zatím oficiálně potvrzený nebyl.

Call of Duty Mobile nabídne celou řadu známých zbraní a postav, které jste mohli potkat napříč sérií. Z většiny to ale zahrnuje hlavně větve Black Ops a Modern Warfare. Mobilní CoD je každopádně samostatným titulem a není propojený s žádnou předchozí hrou.

Hra vyjde na systémy Android a iOS. Přesné datum vydání zatím potvrzené není. Call of Duty Mobile už každopádně nějakou chvíli běží v Číně pod záštitou Tencentu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama