Bulletstorm nebo Duke Nukem budou na PAX
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bulletstorm nebo Duke Nukem budou na PAX

Bulletstorm nebo Duke Nukem budou na PAX

David Plecháček

David Plecháček

19. 3. 2019 12:27
Reklama

Další veletrh PAX se pomalu blíží. Jako obvykle z něj čekáme spousty novinek, už teď je ale nanejvýš jasné, že si hlavní slovo vezme Gearbox. Ten totiž odhalí hned několik projektů. Především konečně odhalí Borderlands 3. Hovoří se též o tom, že se objeví Borderlands 2 na Nintendo Switch. Pak už následují tři otazníky. Něco související se značku Penn & Teller, nová sci-fi záležitost, a pravděpodobně něco související s Bulletstormem nebo sérií Duke Nukem.

O Borderlands se zatím není třeba rozepisovat, o třetím díle nic nevíme, o druhém naopak úplně vše. Možná vás ale zajímá zbytek. Penn & Teller je dvojice kouzelníků vystupujících od osmdesátých let. Dočkali se i vlastní videohry, už v roce 1995 vyšlo Smoke and Mirrors pro Segu CD, respektive pro Segu Mega Drive. Před dvěma lety známá dvojice ve videohrách ožila znovu, když se objevila mezi 60 tituly pro PS VR. Uvidíme, s čím Gearbox přijde tentokrát. A ani o záhadné sci-fi hře nevíme prakticky zhola nic. Ani žánr, platformy… Bůh ví. Spekuluje se ale o tom, že se jedná o Project 1v1, který byl též představen před dvěma lety. Kromě toho, že se jednalo o kompetitivní first-person střílečku, v níž se proti sobě postavili pouzí dva hráči, ale ani tehdy nebyla společnost sdílnější.

No a to nás přivádí k dalšímu dni a dalšímu teaseru. Na Twitteru se objevil obrázek z Bulletstormu, do nějž s odstupem zamířil Duke Nukem. Text u tweetu je identický, jako u všech předchozích her: „Je čas zateasovat další hru, která bude na PAX!“ Můžeme se jen domnívat, o čí pokračování půjde nebo zda dojde k propojení obou světů. Bulletstorm ve své poslední Full Clip edici vyšel na PC, PS4 a Xbox One, a je tak možné, že Gearbox svou hru vydá i na jediné platformě, kde chybí, totiž na Nintendu Switch. Jak ale některá média podotýkají, oznámení není nijak „skryté“, takže je pravděpodobné, že se spíše jedná o něco menšího. Nechme se ale překvapit.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama