Autoři Adama vytvořili skvělé Unity demo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři Adama vytvořili skvělé Unity demo

Autoři Adama vytvořili skvělé Unity demo

David Plecháček

David Plecháček

19. 3. 2019 15:18 5
Reklama

Včera jsme si ukazovali tech demo CryEnginu. Cenu za nejlepší technické zpracování ale nejspíš nezíská. Za tu dobu, kdy Crytek dřímal a vydal prakticky jen Robinson: The Journey, se objevili noví autoři, kteří nastavili laťku výrazně výš a pravidelně hráčům ukazují, že budoucnost může být dokonale růžová. Jejich nástrojem je engine Unity, jejich výtvory jsou Adam a Book of the Dead. Teď si ukážeme třetí krátkou ukázku.

Tři roky staré demo Adam si získalo obrovskou popularitu a nejeden hráč si kladl otázku, jak je možné, že tohle Unity dokáže. Doba se změnila a pohled na populární engine taktéž, ale i Book of the Dead mnohé překvapil – hráči, kteří ale měli stále v živé paměti Adama, moc dobře věděli, odkud vítr vál. Pokud patříte mezi miliony fanoušků, vlastně vás The Heretic snad ani tolik nepřekvapí a jen uznale pokýváte hlavou. Pokud ale práci studia Demo team neznáte, Unity byste v něm opět hledali jen těžko.

Novinka byla představena na aktuálním veletrhu GDC, a jak si aktuální doba žádá, chlubí se především světelnými efekty. Samozřejmostí je odrážení paprsků v reálném čase, ačkoliv Unity používá lehce odlišné metody, než jiné enginy, například ten od Cryteku. Výsledek je opět spektakulární, a stejně jako v případě předchozích děl se i tentokrát dočkáme celého krátkého snímku. Už aby to bylo.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama