Game Pass na konci měsíce opustí čtyři hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Game Pass na konci měsíce opustí čtyři hry

Game Pass na konci měsíce opustí čtyři hry

Filip Švácha

Filip Švácha

18. 3. 2019 15:34
Reklama

Jak už to tak bývá zvykem, přibližně v polovině měsíce se většinou dozvíme, jaké tituly budou odcházet ze služby Xbox Game Pass a ani teď tomu není jinak. Naštěstí ji neopustí žádná z AAA her, takže přijdeme jen o menší, ale také vcelku kvalitní kousky. Tentokrát se budeme na konci března muset rozloučit se čtyřmi.

Prvním z nich je hra Kingdom: New Lands, která je pokračováním budovatelské 2D strategie Kingdom. V kůži krále budete muset chránit své poddané a vybudovat fungující a bezpečné království. Titul zdobí pixel artové grafické zpracování a příjemná hratelnost. Dalším, kdo službu opustí, je interaktivní film Late Shift z roku 2016, v němž budete postaveni hned před několik nelehkých voleb.  

Na začátku dubna si v Game Passu také nadále nezahrajete akční RPG Portal Knights, z něhož je pořádně cítit inspirace populárním Minecraftem. Hra nabízí kooperaci až pro čtyři hráče a vrhne vás do světa roztrhaného katastrofou zvanou The Fracture, která zanechala zemi rozdělenou na několik ostrovů propojených magickými portály. Posledním z těch, co Game Pass opustí je pak side-scrolling RPG Sacred Citadel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama