Dead or Alive 6 dostává free-to-play verzi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dead or Alive 6 dostává free-to-play verzi

Dead or Alive 6 dostává free-to-play verzi

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

16. 3. 2019 07:56 5
Reklama

Finanční politika kolem Dead or Alive 6 je poněkud úsměvná. Jako by se hra snažila za každou cenu nabídnout něco pro každého. Většina hráčů se asi spokojí se základní hrou, pro ty majetnější ale nabízí nezvykle drahý season pass a nyní přichází i s free-to-play verzí pojmenovanou Core Fighters.

Ta není pro sérii žádnou novinkou. Už předchozí dva díly Dead or Alive 5 Ultimate a Dead or Alive 5 Last Round na to šly podobně s tím rozdílem, že bezplatné verze vyšly hned v den vydání plné hry. V případě šestého dílu dali autoři placené verzi dva týdny náskok.

Dead or Alive 6 Core Fighters nabídne pouhé čtyři postavy, konkrétně Kasumi, Hitomi, Diega a Basse, ostatní bude možné za poplatek dokoupit. Z herních režimů jsou k dispozici všechny důležité, hlavní omezení se týká příběhu. Ten nabídne pouze krátkou ukázku a jeho plné odemčení je zpoplatněno.

Free-to-play verze je k dispozici na všech třech platformách a její vydání doprovází krátký trailer. Asi není potřeba zdůrazňovat, že nakupování jednotlivých částí hry vás ve výsledku bude stát více než její plná verze. Pokud vám ale utekly předchozí demo a beta verze Dead or Alive 6, jako bezplatná ukázka k vyzkoušení Core Fighters určitě dobře poslouží.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama