Nový trailer z českého Someday You’ll Return
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový trailer z českého Someday You’ll Return

Nový trailer z českého Someday You’ll Return

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

16. 3. 2019 14:21 16
Reklama

Psychologický horror Someday You’ll Return od dvoučlenného českého studia CBE software byl představen prvním trailerem už minulý rok a od té doby autoři ve vývoji opět pořádně pokročili. Po několika krátkých technických ukázkách pro své fanoušky připravili nový velký trailer, kde se dozvídáme další nastínění záhadného příběhu.

Záběry ze hry se tentokrát soustředí především na dětský tábor. Od vypravěče se dozvídáme o povídkách o ztracených dívkách v hlubokých lesích, kde se zřejmě zatoulá i dcera hlavního hrdiny Daniela. Stela utíká často, tentokrát je to ale jiné. Daniel se vydává po stopách mladé dívky i přesto, že přísahal, že se do těchto nebezpečných míst už nikdy nevrátí a pokouší se rozluštit, co se v lesích vlastně děje.

Atmosféra by se dala krájet a nehostinné prostředí pořádně prověří vztah otce ke své dceři. Hlavním pilířem hry bude příběh, ve kterém budou hráči postupovat využíváním adventurních prvků. Someday You’ll Return svou inspiraci kromě moravských lesů čerpá z her jako The Vanishing of Ethan Carter, Outlast 2 či série Silent Hill, takže nic pro slabé povahy. S vydáním se počítá letošní rok, kdy by se hra měla objevit na Steamu, verze pro konzole bude vydána později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama