Rozšíření pro strategii Northgard je tu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rozšíření pro strategii Northgard je tu

Rozšíření pro strategii Northgard je tu

Filip Švácha

Filip Švácha

15. 3. 2019 14:00 1
Reklama

Vikinská RTS Northgard od vývojářského studia Shiro Games dostává celkem velkou porci nového obsahu a ten je zcela zdarma. Rozšíření Northgard Relics je podle týmu tím největším updatem od vydání titulu v březnu roku 2017. Do hry přinese především tzv. Relics, které každému z klanů propůjčí nějaké ty výhody.

Každý z klanů bude mít k dispozici pět obyčejných a jednu, která bude specifická pro daný klan. Ty obyčejné budou trvat po celou dobu hry a půjde o bonusy v podobě kvalitnější obrany, nebo třeba vylepšené hostiny, která z vašich Vikingů udělá větší pracanty. Je ale jasné, že větší zábava bude s těmi specifickými, protože s jejich pomocí si můžeme vyvolat třeba obry, enormní kance, nebo armádu nemrtvých.

Změny se také dočká způsob, jakým budete získávat různé nástroje. K tomu vám poslouží pozměněná Forge, která vám umožní vylepšovat jak civilní, tak vojenské předměty a právě zde si také budete vytvářet Relics. Pracovat tam budou až tři kováři, to podle toho, na jaké úrovni ji máte. Pochopitelně více kovářů znamená rychlejší výrobu.

Jestliže jste se ještě se hrou nesetkali, jde v podstatě o Settlery, akorát z vikinského prostředí. Samozřejmě proti ostatním klanům můžete bojovat, ale vítězství lze docílit i ekonomickou nadvládou, nebo třeba ovládnutím stromu života Yggdrasil. Do toho všeho vás ještě otravuje zima a bestie, vycházející ze severské mytologie.  K dispozici je jak singleplayerová kampaň, tak online klání proti ostatním hráčům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama