EGS letos dostane řadu zásadních funkcí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EGS letos dostane řadu zásadních funkcí

EGS letos dostane řadu zásadních funkcí

Filip Švácha

Filip Švácha

15. 3. 2019 12:48 20
Reklama

Soupeření mezi zavedeným Steamem a novým hráčem na trhu Epic Games Storem, je jedno z hlavních herních témat posledních měsíců. Lepší sazby pro vývojáře a exkluzivní hry, to jsou jedny z lákadel, kterými se Epic snaží přesvědčit jak vývojáře, tak hráče, aby přešli na Epic Games Store. Jestli se jim to povede, to nám ukáže až čas, ale měla by jim k tomu pomoci řada připravovaných změn.

Půjde především o maličkosti, které by ale měly uživatelům zpříjemnit používání obchodu. Zatím byla přidána možnost hledat a také stahovat hry s předstihem. Dále přibyly ceny podle toho, v jaké zemi se nacházíte a také offline režim. Epic má v plánu během příštích třech měsíců doplnit úložiště cloud, omezit velikost patchů a předělat vizuální stránku obchodu. Seznam přání, uživatelské recenze a podpora módů by měly být k dispozici někdy v průběhu čtyř až šesti měsíců.

No a to pořád není všechno, protože do konce roku by měla přijít podpora achievmentů a nákupní košík. Pochopitelně ani jedna z těchto inovací není nijak revoluční, protože už je nabízejí i ty menší online obchody, jako je GOG, nebo Origin, ale určitě to je krok správným směrem, protože exkluzivní tituly nejsou všechno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama