DayZ pro Xbox One brzy ve verzi 1.0
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DayZ pro Xbox One brzy ve verzi 1.0

DayZ pro Xbox One brzy ve verzi 1.0

Pavel Makal

Pavel Makal

15. 3. 2019 11:47 1
Reklama

Kořeny samostatného DayZ sahají až do roku 2012, kdy pod dojmem z úspěchu stejnojmenné modifikace započal jeho vývoj. Po dlouhých letech hra vystoupila z předběžného přístupu na PC loni v prosinci, o několik měsíců dříve, v srpnu, ale vstoupila do Preview programu na Xboxu. Plné verze na této platformě se dočkáme už velmi brzy.

Vyplývá to z tiskové zprávy Bohemia Interactive, která oznamuje, že DayZ ve verzi 1.0 dorazí na Xbox 27. března letošního roku, tedy za necelé dva týdny. Hráči se mohou s novým updatem těšit na řadu vylepšení, mezi něž patří například vylepšené ovládání, pohodlnější správa inventáře nebo lepší výkon a stabilita hry. Řadu z nich ale možná nepotěší reset dosavadního postupu, aby měli všichni při spuštění plné verze shodnou startovní pozici.

Bohemia Interactive k této události připravila i nový trailer, na nějž se můžete podívat níže. Společnost nezapomíná ani na majitele PlayStation 4, ti by se verze pro svou platformu měli dočkat do konce letošního roku. DayZ je v tuto chvíli na Xboxu k dispozici za necelých 40 dolarů, po 27. březnu cena o deset dolarů stoupne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama